Jogi tudnivalók

Jogi tudnivalók


  1. A konferenciaportal.hu a Quatra.Net Kft. szolgáltatása.

  2. A konferenciaportal.hu minden elvárhatót elkövet az információtartalmának pontosságáért és valódiságáért, a belistázott adatokat az elvárható körültekintéssel kezeli, de azok tartalmának pontosságával és valódiságával kapcsolatban semmilyen felelősséget nem vállal.

  3. A konferenciaportal.hu a fizetős szolgáltatásokhoz való hozzáférést előfizetés vagy eseti díjazás megfizetése ellenében azonosítóval és jelszóval biztosítja. A konferenciaportal.hu személyes adatkérés esetén minden esetben pontosan megadja az adatkérés célját, és a kapott adatokat csakis azon célból használja fel.

  4. A konferenciaportal.hu a regisztrált felhasználók és az előfizetők adatainak biztonságos tárolásáért technikailag minden elvárhatót megtesz, beleértve a személyes adatok védelmére vonatkozó 1992. évi LXIII. törvény előírásainak betartását. A regisztrált felhasználók és az előfizetők adatait a konferenciaportal.hu vagy közvetlen megbízottja tárolhatja, és azokat statisztikai célokra összesítve szabadon felhasználhatja. A regisztrált felhasználók és az előfizetők adatait a konferenciaportal.hu közvetlen üzletszerzésre csakis hozzájárulásuk esetén használja fel, és harmadik fél részére semmilyen körülmények között nem adja át.

  5. A konferenciaportal.hu oldalon más weboldalakra mutató linkek is találhatóak. A konferenciaportal.hu semminemű felelősséget nem vállal ezen linkek által elért honlapok tartalmáért, illetve ezen honlapok adatkezelési biztonságáért.

  6. A konferenciaportal.hu a szolgáltatásainak technikai meghibásodásából, a szolgáltatás kimaradásából eredő esetleges károkért nem felel.

Konferencia ajánló
Képzés ajánló