MOHA


Cím:    1143 Budapest, Gizella út 42-44
Tel.:    (06) 1 323 1011
E-mail:    info@mohahaz.hu
Web:    mohahaz.hu/

Konferenciát szerveznél, több mint száz főt befogadó, igényesen kialakított, parkolási lehetőséggel biztosított rendezvényteremre van szükséged? Ne keress tovább! Gyere a Moha Házba!

A 170 főt befogadó konferenciatermünk minden konferenciaszervező igényeit kielégítő műszaki felszereltséggel rendelkezik, úgymint beépített prezentációs PC, DVD felvételi és lejátszási lehetőség, videó lejátszás, mikrofon, mikroport, dokumentumkamera, internet csatlakozási lehetőség (WIFI), videokonferencia, tolmácsberendezés.

A Moha Ház konferenciaterme változatos módon berendezhető, természetes fénnyel megvilágított, légkondicionált helyiség. A rendezvények kávészünetekkel, ebéddel, állófogadással kiegészített programjaihoz színvonalas környezetet biztosítunk. A Moha Ház nem csak konferenciáknak, hanem egyéb nagyszabású társas rendezvényeknek is tökéletes helyszínt biztosít, mint például esküvői és egyéb családi fogadások, média-rendezvények, koncertek és kiállítások is.

Tavasztól ugyanezen a helyen másik rendezvénytermünk is rendelkezésünkre áll, amelyben 300 fő részére szervezett programok is lebonyolíthatók lesznek.

Áraink:

170 fős konferenciaterem bérlése egész napra: 220.000,- Ft/nap + Áfa
170 fős konferenciaterem bérlése fél napra: 110.000,- Ft/nap + Áfa
A rendezvények gördülékeny lebonyolítása érdekében kollégáink a szervezők szolgálatára állnak.

Térkép


Rendezvények a helyszínen
Események száma: 1Keresés a Helyszínek között